Skip to main content

Je hoeft even helemaal niets

Losse sessie

Een losse sessie is geschikt voor jou als…

Je het even niet meer weet. Je hebt het prima voor elkaar en toch … toch ben je niet gelukkig. 
Je snakt naar rust en een moment voor jezelf, maar eigenlijk heb je geen idee hebt hoe je dat moet doen…
En misschien nog erger: je realiseert je dat je eigenlijk niet eens weet wat je zelf leuk vindt om te doen,
simpelweg omdat je jezelf dit nog nooit gegund hebt. 

Misschien voel je wel dat het zo niet langer kan en het tijd is voor verandering. Weet dan, dat ik er voor jou ben om je te helpen jezelf terug te vinden en opnieuw te leren genieten van de mooie dingen in jouw leven.

Wat heb je aan een losse sessie?

Met een losse sessie trakteer je alleen al jezelf op dat o zo belangrijke ‘momentje voor jezelf’. Jij kan je verhaal kwijt en je hart luchten waarna je je opgeruimd en opgelucht voelt. Ik stel vragen, geef praktische tips en oefeningen die ervoor zullen zorgen dat je je na de sessie weer rustig en ontspannen voelt. Je leert je eigen behoeftes kennen, waardoor je in het dagelijks leven beter je grenzen kan bewaken. Daarnaast biedt een losse sessie je altijd één of meerdere inzichten om de juiste keuzes te maken en weer verder te kunnen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Tijdens deze ‘Je hoeft even helemaal niets’-sessie kom je bij mij in de kapschuur, waar de houtkachel al lekker brandt. We drinken een kopje thee (of koffie) en overleggen samen waar op dat moment jouw behoefte ligt. Daarna neem ik je mee in een fijne meditatie of bodyscan. Als dit nieuw voor je is, leg ik je eerst rustig uit hoe het in zijn werk gaat. Daarna werken we aan jouw vraag en ronden de sessie af.

Wat kost het?

  • Jouw investering voor een losse sessie van 60-75 min is 99,-

  • Betaling kan na afloop per pin of contant 

Afspraak maken?

Bel, app of mail mij voor het maken van een afspraak.

Annuleringsvoorwaarden

Omdat ik mijn tijd voor jou reserveer, ga ik er vanuit dat je er bent. Mocht je onverhoopt verhinderd zijn, laat me dat dan zo snel mogelijk weten. Bij annuleringen binnen 24 uur of als je niet op komt dagen, ben ik genoodzaakt het totale bedrag in rekening te brengen.

met-nanette-contact

Meld je aan voor ‘Met Nanette’

Ontvang op regelmatige basis inspiratie, tips, aanbiedingen, data voor nieuwe workshops en persoonlijke verhalen per e-mail.