Skip to main content

Reviews

Ervaringen van anderen

metnanette-review-heleen-voogt

Gina Pizzuti

Kwaliteitscoördinator onderwijs

Je denkt dat je best wel al veel weet over jezelf en wat je belangrijk vindt. Tot ik bij Nanette kwam en een diepere laag ontdekte. Wat vind ik nou echt belangrijk? Welke keuzes maak ik en waarom? Bij Nanette kom je in een veilige omgeving en op een prettige manier tot de kern. Bij Nanette voel je je op je gemak. Ze heeft een warme uitstraling en een open houding. Ze luistert goed en schuwt niet je uit te dagen. Ze spoort je op een uitnodigende manier aan door middel van vragen en met verschillende oefeningen over jezelf na te denken en waarom je de dingen doet zoals je ze doet en hoe het ook anders kan. Mooie meditaties en prachtige liedjes maakten het weekend compleet. Met meer liefde voor mezelf, succeservaringen en mooie kernwaarden sloot ik het weekend af. Ik gun iedereen coaching van Nanette.


B.S.

14 maart 2023

Warm, Rustig, respectvol, doeltreffend, vertrouwelijk zo heb ik Nanette leren kennen in haar rol als coach. Ze weet op hele subtiele wijze rust in je gedachten en het gesprek te brengen waardoor ruimte ontstaat om nieuwe ontdekkingen te doen. Daarnaast spoort ze je gelijker tijd aan om ook concrete zaken te benoemen en deze een stap verder te brengen en te komen tot actie! Warm aanbevolen voor iedereen die verder wil komen met zelfinzicht, ontplooiing en verrijking van zijn/haar leven!


metnanette-review-heleen-voogt

Heleen Voogt

Vitaliteitscoach

Ik ben bij Nanette terecht gekomen, omdat ik merkte dat ik steeds weer tegen een gevoel aan liep waar ik liever bij vandaan ging. Dit zorgde dat ik op de rem leefde. Ik wilde graag onderzoeken waar dit vandaan kwam en hoe ik dit meer kon toelaten om mij zo vrijer en gelukkiger te voelen in wie ik ben en wat ik doe. Door de gesprekken en oefeningen, die Nanette met mij deed heb ik geleerd dat het oké is dat bepaalde emoties/gevoelens er zijn en dat deze vervolgens weer weg ebben. Dit zorgde voor veel meer ruimte, waardoor ik veel meer bij mijzelf kan blijven en hierdoor vrijer te bewegen. Nanette coacht heel mooi in het moment. Wat zich bij mij aandient voelt zij haarscherp aan en haakt zij meteen op in. Dit zorgde bij mij voor direct meer inzicht, en hiermee ook wat het effect in hoe ik mij voel.


Andrea Hofsté

17 mei 2022

Door een gezamenlijke kennis ben ik bij Nanette gekomen. Ik liep er tegenaan dat mijn gevoel van zelfwaardering niet altijd optimaal is, waardoor ik me vaak onzeker voel. Ik heb de sessie als bijzonder prettig ervaren. Nanette luistert aandachtig en heeft een groot inlevingsvermogen. Hierdoor weet ze precies welke vragen ze moet stellen en komt ze bij jou gauw tot de kern. Je hebt bij haar niet het gevoel ‘op de bank’ te zitten en je wilt graag vertellen waar je tegenaan loopt. Ondanks de intensiteit van de sessie, kijk ik er tot aan de dag van vandaag nog graag op terug. Het uiteindelijke gevoel van vertrouwen wat ik mis(te), is nu vaker aanwezig. Nanette heeft een warme uitstraling waardoor je je gelijk op je gemak voelt bij haar. Ik zou haar bij anderen zeker aanbevelen om naar toe te gaan.


Madée Wolberink

17 mei 2022

Door het overlijden van mijn moeder en de tijd die daaraan voorafging, voelde ik veel verschillende emoties en wist ik niet goed wat ik kon doen om de rust te ervaren. Nanette was heel persoonlijk en ontving me in een fijne setting. Ik had niet de indruk echt in een sessie te zitten. Het voelde heel vertrouwd. Ik voelde me na de sessie blij en opgelucht. Alle emotie was er even uit en ik wist nu ook wat ik zelf kon doen om dat vast te houden. Nanette is een warme, lieve en openhartige vrouw.


D.B.

12 mei 2022

Ik was niet happy in mijn werksituatie wat enorme negatieve effecten op mijn gezondheid veroorzaakte. Het was zeer leerzaam, positief, warm ontvangst en echte connectie. Ik heb stof tot nadenken gekregen, waardoor ik juiste acties/besluiten heb kunnen nemen/maken voor mijzelf. Na die tijd voelde ik me opgelucht en meer helderheid voor mijzelf wat te doen.
Ik heb Nanette als deskundig, reflecterend, eerlijk, inlevend en hulpvaardig ervaren. Nanette is een mooi, positief mens.


Rita

12 mei 2022

Ik liep tegen veel spanning en onrust aan. Ik kon de spanning (heden / verleden) niet kwijt. Met hulp van Nanette heb ik de sessies positief ervaren. Er kwam veel naar boven (emoties, boosheid en pijn). Ik heb geleerd met rust en ademhalingstechniek om hiermee om te gaan. Het mooie is dat als alles de tijd krijgt, je sterker en als een mooier persoon uitkomt. Hiermee bedoel ik dat je anders gaat denken en beleven. Het gaat niet vanzelf hoor! Maar het resultaat is de moeite waard. Nanette heeft me veel laten voelen, bekijken en beleven. Hierdoor heb ik een fijner leven gevonden. Nanette dank voor je fijne hulp.


Deel ook jouw ervaring!

Je helpt niet alleen mij er enorm mee maar ook andere mensen die nog net dat duwtje in de rug nodig hebben om ook van ‘struggle naar sparkle’ te gaan …

Gun jezelf dat moment om tot rust te komen zodat je weer kan genieten van de kleine dingen ‘levensgeluk’.