Skip to main content

Over mij

Wie ben ik?

Door een aantal heftige gebeurtenissen in mijn jeugd, heb ik al héél jong geleerd om me aan te passen, te gedragen en te pleasen.

Mijn ouders hadden een turbulente relatie en hadden daardoor genoeg aan zichzelf. Ik hield me rustig, trok me vaak terug en om niet nog meer problemen te veroorzaken paste ik me aan en gedroeg ik me. Ik bouwde een dikke muur om me heen. Hierdoor bleef ik overeind. Ook heb ik geleerd om heel hard te werken en altijd maar door te gaan. Ik leefde op de automatische piloot, zeg maar. Dit heeft me ver gebracht. Maar tegelijkertijd ook heel ver van mezelf verwijderd. Ver verwijderd van het gevoelige en vrolijke kleine meisje dat ik ooit was.

Reizen is één van mijn passies en ik heb jaren in de reiswereld gewerkt. Het ‘zorgen voor’ is diep in mij verankerd. Als de ander het naar de zin had, had ik het ook. Ik voelde haarfijn aan wat de ander nodig had. Nóóit vroeg ik me af wat ik nou eigenlijk nodig had. Nee hoor … gewoon door! Ik ontmoette mijn lieve man, we trouwden en kregen twee fantastische dochters en ik had een prima leven. Totdat een aantal ingrijpende gebeurtenissen mijn leven op zijn kop zetten. Ik realiseerde me opeens dat tijd ons kostbaarste bezit is. Ik zeg altijd dat ik toen het pad ‘opgeflikkerd’ ben, dat ik nog steeds bewandel. Het pad van persoonlijke ontwikkeling. Dit pad is mijn mooiste reis gebleken: de reis naar mezelf! 

Tijdens deze ontdekkingsreis ben ik verschillende opleidingen gaan doen en heb ik bij verschillende mensen hulp gezocht om mij te begeleiden op deze reis.

 Wie ben ik nou eigenlijk? Waar word ik blij van? Hoe kan ik dat vlammetje diep van binnen aansteken en (weer) gaan stralen? Mede door de opleidingen en de fijne begeleiding heb ik mezelf (her)ontdekt en ben ik gaan stralen. En dit gun ik jou óók!!!

Ik zeg altijd dat ik toen het pad ‘opgeflikkerd’ ben dat ik nog steeds bewandel.

Mijn missie

Ik begeleid vrouwen die de lat voor zichzelf enorm hoog leggen. Ze zorgen voor alles en iedereen, maar vergeten zichzelf hierbij. Hierdoor lopen ze vast en doen ze bijna alles op de automatische piloot. Ik maak ze hiervan bewust en begeleid ze van het niet meer alles moeten vanuit het hoofd naar keuzes durven maken vanuit hun gevoel (hart). Hierdoor (her)vinden ze de regie over hun eigen leven en kunnen ze (weer) meer genieten en stralen. Ik help ze ont-wikkelen … los maken van oude patronen en gewoontes.

Te gast bij Podcast van Linda Brandwijk

Hieronder vind je de opname van de podcast van Linda Brandwijk waarin ik te gast ben. Hierin deel ik de inzichten die ik heb opgedaan aan de hand van mijn Zakelijk Human Design. 

Een aantal van mijn kwaliteiten komen hier mooi aan bod.

met-nanette-coaching-over mij

Als je me zou kennen zou je weten dat…

Ik een geboren en getogen ‘Amsterdamse’ ben, die inmiddels ‘geëmigreerd’ is naar het mooie Twente. De Amsterdamse openheid kun je herkennen in mij. Ik kan soms ‘BAM’ reageren … snel en scherp. Een lik-op-stuk reactie is mij dus niet vreemd. Tegelijkertijd heb ik ook de rust en betrouwbaarheid van een Twentenaar.

Ik van gezond en lekker koken/eten hou. En dat ik diegene ben die anderhalf uur bezig is met een recept als de bereidingstijd aangeeft dat het 30 minuten is … HOE dan???

Ik vooral van verse gerechten en pure smaken hou. En jaaaa … ik hou óók van pure chocolade!

Ik een verzamelaar ben van ‘fysieke’ boeken, dus een E-reader niet aan mij besteed is

Het boek ‘van Klacht naar kans’ mijn persoonlijke handleiding is geworden

Als ik iets leuk of interessant vind verander in een ‘rupsje nooit-genoeg’.

Mijn bureau altijd een georganiseerde chaos is! Waar een ander gillend wegloopt, weet ik precies waar iets ligt als ik het nodig heb.

Ik gek ben op bloemen! Er staat altijd een grote vaas met verschillende bloemen bij ons thuis

Muse mijn favoriete luchtje is

Ik gek ben van muziek. Van Hazes tot Pearl Jam en zo’n beetje alles wat er tussen zit

Ik graag mee zing en swing en dat ik me ook kan laten raken door mooie muziek

Vooral dat eerste wordt me vaak
niet in dank afgenomen. Zingen is niet mijn sterkste kant zeg maar 😉

Ik niet van getut hou. En dus hou ik ook van lekker doorrijden zeg maar. En ja … zo nu en dan lukt het me ook om mezelf klem te zetten achter die ene  vrachtwagen. Pffff ;-/

Ik van schoenen hou. Vooral comfortabele schoenen en je me dus ook nooit op hakken zal zien. Roep ‘All-stars’ en mijn kast loopt half leeg. Maar zodra de temperatuur het toelaat loop ik het liefst op slippers

Relevante opleidingen/trainingen

Gelukscoach, Stress- en Burnout coach, Lichaamsgericht coach en Vitaliteitscoach, Jaarprogramma Gamechangers bij Dokter Juriaan

Meld je aan voor ‘Met Nanette’

Ontvang op regelmatige basis inspiratie, tips, aanbiedingen, data voor nieuwe workshops en persoonlijke verhalen per e-mail.